Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Finanţare pentru infrastructura rutieră din nordul judeţului; CJA a votat astăzi revizuirea acordurilor de parteneriat

Cererea de finanțare a proiectul pentru  realizarea documentațiilor tehnice privind „Modernizarea infrastructurii rutiere din nordul județului Arad”, proiectul strategic al Consiliului Județean Arad pentru viitorul exercițiu financiar european 2021-2027, a fost declarată admisă de către  Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. În acest sens, consilierii județeni  au dat undă verde revizuirii acordurilor de parteneriat, datorită actualizării bugetului cererii de finanțare urmare atribuirii contractelor de servicii de întocmire a documentațiilor tehnico - economice. Prin adresa nr. 30465/21.09.2021, ADR Vest a transmis modelul Acordului de parteneriat modificat, care a fost votat astăzi, în ședință extraordinară. 

Finanţare pentru infrastructura rutieră din nordul judeţului; CJA a votat astăzi revizuirea acordurilor de parteneriat
Comentează 0

Proiectul prevede modernizarea unei reţele care totalizează 74 de kilometri de drumuri judeţene. Sunt vizate drumurile Mişca-Apateu-Berechiu, Seleuş-Şicula-Cermei-Berechiu-limită de judeţ Bihor şi Şepreuş-Cermei-Beliu.

„Astăzi am făcut un prim pas pentru ca acest proiect să devină realitate, deoarece ministerul a aprobat finanțarea proiectului pentru realizarea documentației tehnice! Este unul dintre proiectele mele de suflet, pe care l-am promis arădenilor! Vorbim despre o lucrare de interes strategic, despre un proiect ce vizează toată zona de nord a județului, care se va reflecta în tot ceea ce înseamnă economie, turism, confort și creșterea siguranței în trafic! Vom ajunge la 55% din rețeaua de drumuri județene modernizată, o țintă pe care mi-am asumat-o împreună cu vicepreședinții Răzvan Cadar și Ionel Bulbuc”, a spus Iustin Cionca, preşedintele CJA.

 

 

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide