Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Finanțare nerambursabilă pentru realizarea proiectului „Extindere, modernizare si dotare Ambulatoriu de Specialitate-Pneumologie la Spitalul de Boli Cronice Sebis”

Finanțare nerambursabilă pentru realizarea proiectului „Extindere, modernizare si dotare Ambulatoriu de Specialitate-Pneumologie la Spitalul de Boli Cronice Sebis”
Comentează 0

ORAS SEBIS anunţă începerea activităţilor proiectului Extindere, modernizare si dotare Ambulatoriu de Specialitate-Pneumologie la Spitalul de Boli Cronice Sebis, Cod proiect 127040.

Proiectul va fi implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară-  Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale.

Obiectivul general al proiectului l-a constituit îmbunătăţirea nivelului de sănătate a populaţiei oraşului Sebiş şi a comunelor învecinate prin dezvoltarea unei infrastructuri durabile şi eficiente de sănătate ce sprijină asigurarea serviciilor medicale în regim ambulatoriu, servicii esenţiale pentru populaţie.

Obiectivele specifice ale proiectului:

1. OS1 -Extinderea si modernizarea Spitalului de boli cronice Sebis, prin transformarea corpului de cladire C4 cu destinatie actuala anexa/garaj in ambulatoriu de specialitate-pneumologie.

2. OS2 - Dotarea cu aparatura medicala a Ambulatoriului Spitalului de boli cronice Sebis si a laboratoarelor care il deservesc, situate in Corpul de cladire C4 (care va fi extins, modernizat si dotat), pentru a facilita stabilirea unui diagnostic precis si rapid si a unui tratament adecvat.

3. OS 3 Cresterea gradului de adresabilitate a ofertei de servicii de asistenta in cadrul ambulatoriului de specialitate situat in corpul C4 al Spitalului de boli cronice Sebis si cresterea numarului de pacienti consultati/ tratati/ investigati cu cel putin 5%.

ORAS SEBIS a încheiat un contract de finanţare cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 şi cu Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional la nivelul Regiunii Vest.

Proiectul se implementează în Localitatea Sebiș, în perioada 09.07.2019 – 30.06.2021 şi are o valoare totală de  8.794.812,31 lei, din care finanţarea nerambursabilă totală este de 8.502.296,07 lei din FEDR și 2.429.227,44 lei din bugetul naţional.

Date de contact:

Breban Ancuta, administrator Sc Aeoocreate Srl

Tel: 0742857925, E-mail: aeoocreate@gmail.com