Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Filmul „Toți cei care mă vor mort“, la Cinematograful „Arta“ din Arad

Lungmetrajul „Toți cei care mă vor mort”/ „Those Who Wish Me Dead“ (r. Taylor Sheridan), o luptă pentru supraviețuire prin păduri în flăcări, va putea fi văzut la Cinematograful „Arta“ din Arad.

Filmul, cu Angelina Jolie, într-unul din rolurile principale, este programat să ruleze vineri, 15 septembrie 2023, de la ora 19.00.

Ca și până acum, accesul la proiecție este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Filmul „Toți cei care mă vor mort“, la Cinematograful „Arta“ din Arad
Comentează 0

Angelina Jolie o interpretează pe Hannah, o femeie-pompier care suferă o traumă emoțională după ce nu reușește să salveze trei oameni într-un incendiu. Staționată într-un turn singuratic de observare a incendiilor din sălbăticia Montanei, bântuită de gânduri de suicid, Hannah îl întâlnește pe Conner (Finn Little), un băiat de 12 ani traumatizat, din cauză că a fost martor la o crimă.

Femeia atrage atenția a doi asasini de elită (interpretați de Nicholas Hoult și Aidan Gillan), hotărâți să-l reducă la tăcere definitiv pe băiat. Pentru a-i împiedica să-și îndeplinească misiunea, Hannah e nevoită să-și folosească abilitățile de supraviețuire și să-i oprească pe ucigași, care ar face tot ce le stă în putere pentru a-și acoperi urmele – inclusiv să incendieze pădurea.

Pelicula, o adaptare după cartea omonimă scrisă de Michael Koryta, este regizată de Taylor Sheridan, inițal scenarist al filmului, care s-a oferit să preia regia după ce aceasta a rămas disponibilă, promițând că o va aduce în distribuție pe Angelina Jolie.

Evenimentele de la Cinematograful „Arta“ din Arad sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură.

Sinopsis

Toți cei care mă vor mort/Those Who Wish Me Dead

Acțiune/Dramă/Thriller

AP-12 – Acordul părinților pentru copiii cu vârsta sub 12 ani

Angelina Jolie este Hannah, o femeie pompier care încă se reface după pierderea a trei vieți pe care nu a reușit să le salveze dintr-un incendiu şi care întâlneşte un băiat de 12 ani traumatizat şi fără adăpost.

Filmul îi mai are în rolurile principale pe Nicholas Hoult, Finn Little, Aiden Gillen, Medina Senghore, Tyler Perry, Jake Weber și Jon Bernthal.

Nominalizatul la Oscar, Taylor Sheridan a regizat filmul după un scenariu semnat de Michael Koryta, Charles Leavitt și de el însuși, bazat pe cartea lui Koryta.
Producători sunt Steven Zaillian, Garrett Basch, Aaron L. Gilbert, Kevin Turen și Sheridan.

 


 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite