Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CMCA a anulat evenimentele programate în perioada stării de ugență; ce se întâmplă cu Târgul de Paști

Centrul Municipal de Cultură Arad (CMCA) a anulat toate evenimentele programate în lunile martie și aprile, după publicarea în Monitorul Oficial a Decretului privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României. Astfel, unul dintre cele mai importante evenimente ale primăverii, Târgul de Paști, nu va mai avea loc.

CMCA a anulat evenimentele programate în perioada stării de ugență; ce se întâmplă cu Târgul de Paști
Comentează 0

Au fost anulate toate proiecțiile de filme programate la cele trei cinematografe din Arad. De asemenea, au fost anulate piesele de teatru de păpuși care au loc în a doua sâmbătă a fiecărei luni la cinematograful din Grădiște.

„În perioada stării de urgență, activitatea Centrului Municipal de Cultură nu va fi întreruptă, urmând ca angajații să își desfășore munca de zi cu zi la birou, respectând deciziile Comitetului Local pentru Situații de Urgență, fiind asigurate materialele destinate igienei. De asemenea, în instituție sunt asigurate soluții pentru dezinfecția frecventă a clanțelor ușilor, precum și a altor suprafețe cu grad mare de contact.

Facem un apel la cetățeni ca, în aceasta perioadă, să respecte recomandările generale privind prevenirea infecției cu Coronavirus (COVID-19) transmise pe toate canalele media de Grupul de Comunicare Strategică”, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Municipal de Cultură Arad.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite