Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fetiță de 5 ani în comă, după ce fratele ei a furat mașina și s-au răsturnat

O fetiţă de cinci ani es­te în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi după ce maşina în care se afla s-a izbit de un stâlp şi s-a răsturnat. Autoturismul era condus de fratele copilei, un băiat de aproape 16 ani. Potrivit ru­delor, acesta ar fi luat cheile maşinii din casă, fără ca cineva să ştie, şi a plecat la plimbare.

Fetiță de 5 ani în comă, după ce fratele ei a furat mașina și s-au răsturnat
Comentează 0

Accidentul a avut loc în satul ieşean Slobozia, din comuna Voineşti. Băiatul de numai 16 ani a luat din casă cheile maş­inii, şi-a luat şi sora mai mică şi au plecat împreună la plimba­re. A pierdut, însă, controlul volanului şi a intrat într-un stâlp, iar autoturismul s-a răsturnat.

Tânărul ar fi furat cheile de la mașină de la tatăl său și s-a izbit de un stâlp. Celălalt pasager al autoutilitarei, sora tânărului, este în stare foarte gravă.

"Victima, în vârstă de 5 ani, a fost găsită într-o stare deosebit de gravă, în comă gradul II-III. Prezenta un traumatism cranio­cerebral sever, cu înfundare fronto-parietală stângă. Am încercat să o stabilizăm, să o aducem într-o stare cât mai bună și am adus-o la Spitalul de Pediatrie pentru mai multe investigații. Prognosticul este rezervat", a declarat Luminița Bodrun, medic SAJ Iași.

În urma impactului, fetiţa de cinci ani a fost rănită grav. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a fost solicitat să intervină. Copila a fost transportată Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria.

Pentru că starea de sănătate a copilei s-a agravat, în cursul nopţii, aceasta a fost transferată la Spitalul de Neurochiorurgie, pentru tratament de specialitate.

Adolescentul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, şi s-a confirmat că nu băuse. Pentru că este minor va fi cercetat în stare de libertate.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite