Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Festivalul Sziget revine în forță în acest an!

Primul Festival Sziget  din Budapesta a avut loc în 1993, însă în ultimii doi ani din păcate, festivalul a fost anulat din cauza pandemiei. Ca un scurt istoric, la prima ediție, în 1993, un public mult mai mic se bucura de spectacole, dar de atunci „Sziget” a devenit unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa - în 2018 și 2019 a câștigat premiul pentru cel mai bun festival străin la UK Festival Awards.

Festivalul Sziget revine în forță în acest an!
Comentează 0

Pe Insula Libertății nu numai iubitorii de muzică se pot distra, pentru că participanții la festival se pot familiariza cu cele mai diverse ramuri ale artei - teatru, diverse muzee, dans, circ, spații de artă plastică și facilități sportive - toate oferă vizitatorilor un divertisment de neuitat.

Vedete de talie mondială vor fi prezente pe Insula Hajógyári din Budapesta între 10 și 15 august. Evenimentul va fi deschis de Dua Lipa și închis de Arctic Monkeys.

Din cauza pandemiei, edițiile din 2020 și 2021 au fost anulate, dar în acest an fanii muzicii live de calitate sunt așteptați pe insula din Budapesta de miercuri până luni, adică între 10 și 15 august 2022.

Organizatorii festivalului „condamnă războiul de agresiune rusesc” şi sprijină pacea, a declarat Kadar într-o conferinţă de presă.

Festivalul va include concerte susţinute de Dua Lipa, Justin Bieber, Arctic Monkeys, Tame Impala, DJ Calvin Harris şi Kings of Leon.

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite