Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Festivalul de muzică Sebiș a adunat mii de spectatori

Festivalul de muzică Sebiș a adunat mii de spectatori
Comentează 0

Orașul Sebiș  a fost pentru trei zile  gazda festivalului de muzică , mai precis în zilele de 27-28 şi 29 mai   în Piața Tineretului. Evenimentul a ajuns la cea dea XVII –a ediție.

 FESTIVALUL DE MUZICĂ SEBIȘ .  Perla Văii Crișului Alb a devenit  pentru trei zile un oraș al muzicii, pentru că an de an administrația locală  organizează acest frumos festival nu numai pentru sebișeni, ci pentru toată zona Văii Crișului.

Și în acest an au fost prezenți la festival  invitați de marcă. În  prima seară  la festival au fost prezenți,  fiind program de muzică populară, Nicolae Furdui Iancu, Ansamblul ,, Crai nou din Alba Iulia,, , Ansamblul ,,Lioara,, din Buteni ,  Ansamblul ,,Junii Cetății Deznei ,,, Ansamblul ,,Codreanca din Chisindia,, iar prezentator a fost Voichiţa Suba. 

A doua seară la festival au fost  alături de sebișeni:  Ducu Bertzi, Smiley Romania, Trupa de Serviciu TODAY, iar în ultima seară , tot muzică ușoară & dance  cu:  ,,Pragul de sus ,,, Melisa Țolea ,,,  Antonia &Alex Velea,   iar prezentarea a fost asigurată de Florin Mihoc.

Ca de fiecare dată Sebișul a fost la înălțime, iar  numărul spectatorilor a fost de  peste 18.000   raportat la cele trei seri. Sperăm ca anul viitor să fie la fel de frumos iar numărul  spectatorilor sa fie și mai mare,   facând ca Sebișul să devină un reper al muzicii  din România.

Articole asemanatoare