Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ferestrele de mansardă FAKRO - garanția calității!

Pe piata din Romania poti gasi o sumedenie de tipuri si branduri de ferestre mansarda, dar noi iti propunem varianta superior calitativa ce reuseste sa satisfaca si cele mai pretentioase nevoi, in functie de destinatie, de tipul si caracterul camerei unde urmeaza sa fie montate. Stim ca esti mereu in cautarea unei solutii perfecte si de aceea noi venim in sprijinul tau, oferindu-ti numai ce este cel mai bun in materie de calitate, anduranta, functionalitate si cu o gama de produse perfect adaptate la tendintele actuale din punct de vedere al designului. Daca iti doresti o fereastra mansarda premium pe termen indelungat atunci, oferta producatorului Fakro devine alegerea perfecta.  

Ferestrele de mansardă FAKRO -  garanția calității!
Comentează 1

Ferestrele de mansarda Fakro sunt prevazute cu geamuri mansarda al caror profil este manufacturat din  lemn de pin stratificat de cea mai inalta calitate, fiind prevazute cu maner in partea de jos si clapeta de ventilatie semiautomata, dotata cu filtru de praf si polen si posibilitate de reglare al debitului pentru aerul proaspat adus de afara in locuinta, toate acestea fiind aspecte ce determina o manevrare mai facila al intregului ansamblu, avantaje concurentiale pe care de exemplu, nu a pus Velux pret.   

Profilele speciale cu care sunt dotate ferestrele de mansarda Fakro beneficiaza de un indice cu rezistenta sporita la factorii corozivi, fiind capabile sa tina la distanta umezeala si mucegaiul nedorit, aspect ce le confera posibilitatea de a fi montate in oricare dintre incaperile locuintei, indiferent de natura acestora. Profilele din PVC sunt umplute cu material termoizolator, ceea ce asigura o rata sporita a eficientei energetice. Tocul special profilat din PVC multicameral, faciliteaza imbinarea perfecta dintre ferestre si materialul acoperisului ceea ce se traduce printr-o izolare fonica perfecta.

Ferestrele Fakro, spre deosebire de alte ferestre concurente, sunt dotate cu geamuri inovatoare, antiefractie care se bucura de parametri de izolare termica si fonica excelenti si beneficiaza de unele dintre cele mai indelungate perioade de garantie de pe piata, toate acestea ca tu sa te bucuri cat mai mult de beneficiile unor produse de calitate garantata.

Geamul termopan folosit la ferestrele de mansarda este prevazut cu 2 sau 3 straturi de sticla securizata, beneficiind de garantie pe viata la spargere. Sticla exterioara la luminatoarele de acoperis este special securizata pentru a preveni raspandirea cioburilor in cazul unei spargeri accidentale.

Modelele din gama Fakro beneficiaza de garantie extinsa de pana la 10 ani pentru intreaga fereastra, 20 de ani pentru panelul de termopan si feronerie, si de garantie pe viata pentru sticla de geam mansarda. Si pentru ca vestile bune nu se opresc aici, Fakro este singurul producator la nivel mondial care ofera garantie nelimitata la sticla, in nefericitele situatii de spargere cauzate de caderea grindinei.

Pentru mai multe detalii legate de produsele Fakro si gama completa de produse comercializate de magazinul online Deposib, intrati pe site-ul www.deposib.ro.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite