Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Femeile de calitate din zodiac

Rafinate, sofisticate și peste măsură de inteligente, femeile de calitate din zodiac îți dau întâlnire, în rândurile de mai jos!

Femeile de calitate din zodiac
Comentează 8

Capricorn

Suntem convinse că prima persoana care a împărțit societatea pe clase a fost un Capricorn! Aceste femei au drept ideal ascensiunea în viață și sunt atât de ambițioase, încât nu e de mirare că ajung să conducă lumea. Deștepte, culte, elegante și rafinate, nu le poți nega calitatea.

Nimic nu e prea bun pentru ele, nici cele mai scumpe haine, apartamente sau vacanțe. Cu toate acestea, un Capricorn tipic nu va căuta niciodată să epateze (deși îi place să fie admirată), ci va lăsa faptele să vorbească pentru ea. A citit cele mai inteligente cărți și înțelege chiar și cele mai avansate teorii de fizică cuantică, așa că nu e de mirare că nu are nevoie de reclamă personală pentru a impresiona: e cu adevărat o femeie de calitate!

Balanță

De cum o vezi, știi că ai de-a face cu o femeie deasupra muritoarelor de rând. Balanța are ceva din fizicul unei regine: e grațioasă și delicată, fără a fi niciodată ostentativă sau vulgară. Deși adoră moda sofisticată și e prietenă la cataramă cu minimalismul, această nativă poate la fel de bine să îmbrace o fustă scurtă și un crop top, aducându-le la un cu totul alt nivel: așa se vede calitatea ei.

Dar cea mai elegantă locuitoare a zodiacului e mult mai mult decât un chip frumos: e sensibilă, inteligentă și o adevărată justițiară. Sociabilă și plăcută, se dovedește a fi una dintre puținele femei cărora toată lumea le recunoaște supremația! Numai cei mai josnici cuteză să încerce că îi păteze reputația.

Mai multe pe Divahair.ro.


Scrie un comentariu

trimite