Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Femeie ATACATĂ seara, în oraș, de doi adolescenți care i-au vrut poșeta. Victima a ajuns la spital

Judecătorii au decis arestarea preventivă a doi minori din Arad, după ce au atacat pe stradă o femeie și au rănit-o, în încercarea de a-i fura poșeta.

Femeie ATACATĂ seara, în oraș, de doi adolescenți care i-au vrut poșeta. Victima a ajuns la spital
Comentează 0

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, după ce în prealabil a fost începută urmărirea penală şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală, au înaintat judecătorilor propunerea de arestare preventivă a doi minori, acuzați de tentativă la tâlhărie calificată.

Conform anchetatorilor, în  seara zilei de 4 decembrie, în jurul orei 20.00, o femeie, în timp ce se afla pe aleea din spatele unui bloc situat în municipiu, a fost atacată din spate de către unul dintre adolescenți, care a încercat să îi smulgă prin violenţă poşeta ce o purta pe umăr.

Pentru că victima a  opus rezistență și nu s-a  reuşit smulgerea poşetei, prietenul atacatorului a lovit-o pe femeie, aceasta căzând la pământ și suferind o fractură la nivelul umărului. Femeia a ajuns la spital și necesită mai multe zile de îngrijiri medicale.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor cu privire, dispunând arestarea preventivă a celor doi adolescenți pe o durată de 30 zile.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite