Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Femeia care a ucis o tânără la metrou posta pe Facebook mesaje incoerente şi îl acuza pe fratele ei de abuz sexual

Femeia acuzată de omor şi tentativă de omor după ce a ucis o tânără pe care a împins-o în faţa metroului în staţia Dristor şi a încercat să facă acelaşi lucru cu puţin timp înainte cu o altă faţă în staţia de metrou Costin Georgian scria mesaje incoerente pe pagina sa de Facebook, în care îl acuza pe fratele ei de abuz sexual. Magdalena Şerban susţinea că a intrat în greva foamei pentru că nu i se face dreptate.

Femeia care a ucis o tânără la metrou posta pe Facebook mesaje incoerente şi îl acuza pe fratele ei de abuz sexual
Comentează 0

Pe pagina sa de socializare, agresoarea a postat mai multe mesaje incoerente, spunând că ar fi fost violată de fratele său când avea 5 ani. În acelaşi timp, îl acuză pe acesta, dar şi mai multe persoane că i-au distrus "reputaţia pentru serviciul de servitoare în domicilii particulare”.

Femeia susţine că a lucrat în Spania ca menajeră, însă ar fi fost abuzată de şefii ei, care nu i-au dat mâncare şi au filmat-o în intimitate.

Oamenii au reacţionat pe pagina de socializare a femeii, lăsând comentarii la postările sale în care se declară indignaţi că nimeni din lista sa de prieteni nu s-a sesizat după toate acele mesaje, ba chiar le-au apreciat prin like-uri.

"Unde era familia ei în acest timp de când au apărut mesajele astea pe Facebook până ieri, când s-a întâmplat nenorocirea? Din punctul meu de vedere, clar bolnavă este, dar familia este la fel de răspunzătoare ca şi ea care clar avea nevoie de ajutor pshihiatric. Păcat că a murit un om nevinovat”, a scris o persoană.

"Este o femeie bolnavă psihic. Probabil abuzată, aşa cum susţine, şi cu complexe care i-au obturat raţiunea. Cea mai mare parte de vină a crimei o au autorităţile, care-şi lasă bolnavii psihic liberi şi zglobii”, spune o altă persoană.

Citeste mai mult pe news.ro


Scrie un comentariu

trimite