Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FC Sîntana 2016 s-a retras de pe teren în minutul 43

FC Sîntana 2016 s-a retras de pe teren în minutul 43
Comentează 9


Meci așteptat cu mare interes la Pilu. Frontiera din localitate, ocupanta locului al doilea  în seria B a ligii a VI-a, întâlnea pe liderul de clasament FC Sîntana 2016, echipa fraților Adrian și Alin Drida.
Pregătire specială făcută de președintele echipei gazdă, Adrian Tocan, cu muzică și bunătăți culinare, multă lume în jurul terenului.
Meciul condus de brigada alcătuită din Radu Bîtea, Florin Vesa și Cătălin Turgyan , a început în forță cu o dorință a gazdelor de a câștiga ieșită din comun, fapt care a dus la deschiderea de scor de către pilani deja din minutul 14. O centrare perfectă a lui Trif pentru voelul lui Sava, mingea trecând fulgerător pe lângă Vlad Isopescu, portarul oaspeților. După niciun minut , Iulian Stan de la FC Sîntana este faultat în careul gazdelor , iar Bîtea acordă penalty și ..1-1.
Pilanii trec din nou în avantaj în minutul 27, când Trif execută impecabil o lovitură liberă directă în colțul lung al portii lui Sava, iar peste două minute, gazdele obțin și ele un penalty dn care Cioncioiu stabilește scorul final.
De fapt avea să fie scor final doar pe rapoartele de arbitraj pentru că în minutul 43 frații Drida, supărați pe maniera de arbitraj a brigăzii își îndeamnă coechipierii să părăsească terenul de joc, chiar dacă delegatul echipei și alții jucători oaspeți au cerut celor doi să se liniștească și să contiunuie jocul. 
Observatorul AJF al acestui meci, Leontin Buda , probabil că a consemnat în raportul final tot ce s-a întâmplat , iar Comisia de disciplină va hotărî în aceste zile pedepsele  legale.
De remarcat că în vestiare și după meci , jucătorii Frontierei nu au reacționat , ei fiind stăpâniți  cu  tact de Adrian Tocan, președintele pilanilor.
După meci, spiritele s-au liniștit, atât cei din Sîntana cât și cei din Pilu au ” socializat” calm lângă mașinile din parcare, probabil, în suflet,  cu regretul părăsirii terenului înainte de termen.
Frontiera Pilu: Susan, Mocan, Cioncoiu, Manolache, Bursache, Rojdaș, Faur, Zekany, Ienciu, Saba , Trif.
Rezerve: Luchin, Bala, Buligă Mihai ,Buligă Marius,Roșdaș, Lingurar, Maier
antrenor: Toma Dan

FC Sîntana 2016: Iopescu, Sîrdea, Pascariu, Cilan, Stan Radu, Drida Adrian, Stan  Iulian, Drida Alin, Giurgiu, Popa, Pașca
Rezervă : Popîrțac
Antrenor: Drida Adrian


 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite