Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Family Weekend a scos din case numeroşi arădeni iubitori de mişcare în aer liber

Family Weekend a scos din case numeroşi arădeni iubitori de mişcare în aer liber
Comentează 0

Prima ediţie a Family Weekend i-a scos din case pe arădenii iubitori de mişcare în ciuda vremii destul de neprietenoase. Deşi a plouat aproape toată perioada desfăşurării acţiunii au fost patru echipe înscrise în Campionatul de fotbal de sâmbătă, 17 octombrie şi nici reprezentantele sexului frumos nu s-au lăsat mai prejos în ziua dedicată lor, participând în număr mulţumitor de mare.

„E un început. Sperăm ca în timp arădenii să fie din ce în ce mai receptivi la mesajul nostru. La Campionatul de fotbal câştigătoare a fost echipa Prietenii FRI, care a ajuns în finală alături de Maramureşenii, pe care i-a învins cu 4 la 2. Au mai fost premiaţi cel care a marcat cele mai multe goluri ale campionatului – Flavius Pop, cel mai bun portar – Khatib Mohamad şi cel mai spectaculos gol, şutat de Ciprian Florea”, ne-a declarat Raul Revilak, iniţiatorul proiectului alături de Andreea Ungureanu. Gulaşul, gustările şi ora de Zumba în aer liber au fost oferite din partea casei.

„Family Weekend este o acţiune iniţiată de Activ Club cu scopul de a promova viaţa sănătoasă şi mişcarea în aer liber. Ne bucurăm că deja la prima ediţie numeroşi arădeni au lăsat deoparte orice prejudecată referitoare la vremea de afară şi au ieşit să facă mişcare. Şi următoarele ediţii vor fi organizate în acelaşi sezon, pentru a promova cât mai mult ideea că mişcarea în aer liber este plăcută şi sănătoasă indiferent de vreme” au mai spus reprezentanţii Activ Club.

Activ Club a împlinit anul acesta zece ani de existenţă. Este singurul loc din Arad cu o ofertă versatilă și generoasă pentru petrecerea timpului liber, dezvoltată ca urmare a preocupării constante pentru promovarea unui stil de viață sănătos. La Activ Club obiceiurile bune se învaţă de mic. Există astfel mai multe programe pentru copii: cursuri de înot, Grădiniţa Fit & Fun (în perioada estivală), Şcoala de Tenis Activ Club, care deţine şi primul centru de performanţă din Arad.

C. P.

 

Galerie foto (36)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite