Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Falcă a bătut-o pe Firea. Astra Vagoane Călători câștigă licitația de tramvaie de la București

După Arad, Timișoara, Cluj și Oradea și Astra Vagoane Vagoane Călători va vinde tramvaie și la București. Inițial, Primăria București condusă de Gabriela Firea a dat câștig de cauză firmei turcești Durmazlar Makine, însă Curtea de Apel București a decis în cele din urmă să dea câștig de cauză CNSC, care la rândul său dădea dreptate asocierii Astra Vagoane Călători – CRRC Qingdao Sifang Co LTD.

Falcă a bătut-o pe Firea. Astra Vagoane Călători câștigă licitația de tramvaie de la București
Comentează 1

Având în vedere că europarlamentarul arădean Gheorghe Falcă este un cunoscut susținător al industriei arădene, iar Gabriela Firea s-a dovedit o susținătoare a industriei din Turcia, putem spune că... Falcă a bătut-o pe Firea, arădenii având în cele din urmă câștig de cauză.

Asocierea Astra Vagoane Călători – CRRC Qingdao Sifang Co LTD a fost informată astăzi de reprezentanții Direcției Generale Achiziții Publice din cadrul Primăriei București, că oferta sa a fost declarată admisibilă și a obținut 100 de puncte. Astfel, Astra Vagoane Călători a fost informată oficial că a câștigat licitația și urmează să livreze Primăriei Capitalei 100 de tramvaie de tip ASTRA.

Articole asemanatoare