Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Expoziții artistice la Sălile CLIO și FERDINAND de Zilele Aradului

       Expoziții artistice la Sălile CLIO și FERDINAND de Zilele Aradului
Comentează 0

   Cu ocazia zilelor orașului nostru ne sunt puse la dispoziție o varietate de evenimente, printre care se numără 2 expoziții artistice care au fost deschise zilele anterioare.

   Începând cu data de 22 august 2022, in sala Regele Ferdinand din Primăria Arad este disponibila de vizitat o frumoasă expoziție de vitralii numita “Glass Nouveau”. Vitraliile sunt realizate pe oglinzi in mai multe tehnici printre care tehnica Tiffany din sticla de Murano, iar câteva lucrari sunt “Tiara”, “Bârfa”, “Fuga din infern”. Doamna Petru Lucreția a scris niște mesaje foarte sugestive pentru a descrie câteva dintre vitralii.

 Iar în data de 23 august 2022 de la ora 17:30 s-a desfășurat o frumoasă expoziție fotografica la Sala Clio, una din galeriile de artă din oraș.

   Vernisajul fotografic  a cuprins colecția lui Kalmár Lajos și prezentarea obiectelor premiate în cadrul LOKART la Sala Clio a Complexului Muzeal Arad. Expoziția poate fi vizitată până pe data de 28 august 2022.

   Aceste doua vernisaje merită vizitate, asemenea evenimente sunt de prețuit in Arad și este frumos să vedem oameni interesați de domeniul artistic.

 

Daiana Orban

Galerie foto (28)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite