Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Expoziția ”China, istorie și contemporaneitate”, vernisată la Sala CLIO

Expoziția ”China, istorie și contemporaneitate”, vernisată la Sala CLIO
Comentează 0

Forumul Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze și Complexul Muzeal Arad, în parteneriat cu FotoClubPro Arad, în prezența unui numeros public a vernisat expoziția de fotografie  ”China, istorie și contemporaneitate”, a artistului fotograf: Nelu Scripciuc, președintele FotoClubPro Arad.

Evenimentul a avut loc la Sala ”Clio” (str. Horia 10) a Complexului Muzeal Arad, Marți, 12 noiembrie, ora 17.00 și a fost prezentat de către prof. univ. dr. Lizica Mihuț, Președintele Forumului Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze, prof. Ludovic Notaros - jurnalist și dr. Andó Andrei, Directorul Direcției de Comunicare, Strategii și Administrație Publică din cadrul Consiliului Județean Arad

Expoziția este inclusă în programul conferinței despre cultura și civilizația chineză, ediția a cincea, a Forumului Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze.
”Vă invităm să aruncăm o privire... jurnalistică asupra unor metropole chinezești, în cadrul expoziției „China, istorie și contemporaneitate. Expoziția este o ocazie bună să observăm detaliile vieții din Luoyang, Jiaozuo, Kaifeng, Dengfeng, puțin cunoscute la noi dar metropole de nivel mondial”, a spus în încheiere Nelu Scripciuc, artist fotograf, președintele FotoClubPro Arad.  

Expoziția este organizată de Forumul Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze și Complexul Muzeal Arad, în parteneriat cu FotoClubPro Arad, în cadrul Simpozionului Internațional „Cultură și Civilizație Chineză. Dialoguri Româno-Chineze“, ediția a V-a , 11-13 noiembrie 2019.

 

Galerie foto (68)


Scrie un comentariu

trimite