Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Expoziția BRAZI DE POVESTE LA MUZEU

Expoziția BRAZI DE POVESTE LA MUZEU
Comentează 0

Muzeul de Științe ale Naturii / Complexul Muzeal Arad

Palatul Cultural Arad (Piața George Enescu 1, intrarea dinspre Parcul Copiilor)

Marți, 06 decembrie, orele 10.00

06 - 18 decembrie 2022, Marți-Duminică: 09.00-17.00

Complexul Muzeal Arad Vă invită marți, 06 decembrie, ora 10.00, la deschiderea expoziției ”Brazi de poveste la muzeu”, eveniment caritabil organizat pentru beneficiarii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

Inaugurarea expoziției va avea loc în prezența domnului Ionel Bulbuc, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, a reprezentanților D.G.A.S.P.C. Arad și ai Complexului Muzeal Arad, invitați ai evenimentului fiind copiii protejați din centrele din Arad.

Expoziția ”Brazi de poveste la muzeu”, care aduce magia sărbătorilor de iarnă în muzeu și nostalgia copilăriei, va fi deschisă publicului și în primul rând grupurilor școlare la Muzeul de Științe ale Naturii până duminică, 18 decembrie. În Ajunul Crăciunului brazii de poveste de la muzeul arădean vor deveni bucuria copiilor, fiind dăruiți beneficiarilor din 12 centre din județul Arad, aflate sub protecția D.G.A.S.P.C. Arad.

Evenimentul caritabil ”Brazi de poveste la muzeu” este organizat de Complexul Muzeal Arad cu sprijinul partenerilor săi, firme private din sectorul economic arădean (International Alexander, Emol Travel, MGA, Isaident&Simco, Axel Logistics Line, Dan Eurotrans, Vechiul Casino Arad, Auto Schunn, Huf Romania, Remarkt, Lavidac&Flavi, Webasto Group), fiind primul parteneriat public-privat al Complexului Muzeal Arad care va iniția anul viitor și alte colaborări cu firme private dar și asociații non-profit din județ pentru promovarea patrimoniului cultural muzeal pe care acesta îl deține de mai mult de un secol.

Anul viitor, în 2023, muzeul arădean va sărbători 130 de ani de existență prin organizarea unor evenimente de promovare expozițională, editorială și educațională a patrimoniului cultural mobil arădean, iar cele mai ofertante expoziții pentru public vor fi prezentate de către conducerea Complexului Muzeal Arad cu prilejul vernisării expoziției ”Brazi de poveste la muzeu”, marți, 6 decembrie 2022.

02 decembrie 2022

Serviciul Proiecte, Educație Muzeală și Marketing Cultural

COMPLEXUL MUZEAL ARAD

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite