Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Explozie extrem de violentă la un apartament de pe str. Mărășești

Explozie extrem de violentă la un apartament de pe str. Mărășești
Comentează 0

Duminică, 20 decembrie, în jurul orei 11,30 o explozie incredibil de puternică, survenită la un apartament de pe str. Mărășești, a smuls din perete ferestrele camerei, și le-a proiectat la o distanță de 30 metri, pe cealaltă parte a străzii. 

În urma deflagrației cauzată de o butelie un pensionar în vâtrstă de aporximativ 70 de ani a suferit arsuri grave la nivelul mâinilor și picioarelor și feței, fiind transportat de către o Ambulanță la Spitalul Județean Arad.

Ajunși imediat la fața locului, pompieri de la ISU Arad au situația sub control.

”Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu o autospecială de stingere și cu suportul grupei operative, de asemenea cu sprijinul unei Ambulanțe a Serviciului Județean de Ambulanță Arad, pe o stradă din municipiul Arad, unde  avut loc o deflagrație în urma unei acumulări de gaz. În momentul sosirii echipajelor de intervenție a fost găsită o victimă de aproximativ 70 de ani, cu arsuri la nivelul feței și brațelor, victima fiind preluată în viață, stabilă de către echipajul SAJ. S-a executat o recunoașterer în clădire, au fost îndepărtate elementele din construcție care prezentau pericol, explozia nefiind urmată de incendiu.  A avut loc o acumulare de gaz în baie, în urma folosirii pentru încălzirea cazanului de apă (boiler din metal) a unui arzător contectat la o butelie. Furtunul de alimentare prezența defecțiuni. Proprietarul a intrat în baie și în momentul în care a aprins becul s-a produs explozia În acest moment se fac cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzei și de asemenea s-a solicitat sprijinul echipelor de la EON Gaz, ENEL și Inspectoratul de Stat în Construcții, după cum ne-a relatat maior George Pleșca, din partea ISU Arad.

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (16)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite