Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Excedentul bugetar, „tezaur” pentru noi investiții!

Bugetul Consiliului Județean a fost rectificat pentru a demara noi investiții și pentru a asigura buna desfășurare a activității în instituțiile subordonate.

Excedentul bugetar, „tezaur” pentru noi investiții!
Comentează 0

Spitalul Clinic Județean va beneficia de 221.000 lei, pentru mai multe investiții, printre care proiectare instalație detecție, semnalizare și alarmare incendii, la Secția Pediatrie 2 (27.000 lei), achiziționare Platformă liftantă (131.000 lei), documentație tehnico-economică pentru hidranți și stație pompare rezervă apă (14.000 lei), alte dotări (49.000 lei). De asemenea, tot în domeniul sanitar, ISU va primi 160.000 de lei pentru dotări necesare SMURD-ului.

Și Sala „Marii Uniri”, de pe Bulevardul Revoluției, nr. 81, va beneficia de 176.000 lei, pentru dotări. Consiliul Județean dorește ca această sală, care a fost dotată și cu echipamente audio-video, să fie pregătită pentru a organiza corespunzător evenimentele interne, dar și de anvergură națională și internațională.

„În principal, sursa rectificărilor bugetare pozitive, unde alocăm bani pentru diferite investiții sau pentru funcționare, rămâne tot excedentul bugetar, «barometrul» unei bune gestionări a banului public. Folosim orice resursă pentru a investi în domeniile pe care le avem în atribuții, pentru dezvoltarea uniformă a județului Arad”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.  

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite