Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Evoluţie completă, victorie solidă: Naţional Sebiş - ASU Poli Timişoara 3-1

Startul modest de retur poate fi regretat amarnic de cei de la Naţional Sebiş. Sub comanda lui Adrian Neaga bancarii au ieşit din cărţile promovării. O dată cu revenirea pe bancă a lui Călin Cojocaru lucrurile s-au schimbat radical, da cam târziu. Azi, Sebişul a reuşit o victorie importantă, în faţa liderului din C4, ASU Poli Timişoara, dar o victorie de moral, pentru că în clasament, pentru bancari, nu prea contează. 

Evoluţie completă, victorie solidă: Naţional Sebiş - ASU Poli Timişoara 3-1
Comentează 0

După şansa irosită de Velici, timişorenii au beneficiat de un penalty, ratat însă de Gălan (minutul 21). Gazdele presează, şi, în minutul 28 Mihuța execută o lovitură liberă de pe dreapta, Velici, talonat de doi fundași, șterge balonul cu capul și o trimite sub transversală, 1-0. Până la finalul primei reprize am mai notat ocaziile lui Velici, respectiv Bădăluţă, rămase fără rezultat.

După o oră de joc Sebişul pierde un jucător important, Keita fiind înlocuit din cauza problemelor medicale. Plus antrenorul Cojocaru trimis în tribune pentru proteste. Lui Susan i se anulează un gol pentru offside, după care, în minutul 63 Avramescu trimite o pasă lobată aceluiaşi Susan la 14 metri, cap la colțul lung: 2-0. Trec alte 5 minute şi se face 3-0: Avramescu e faultat în careu de Birău. Execută Velici, Fișteag ghicește colțul dar nu poate împiedica golul. Oaspeţii dau replica în minutul 73, Bădăuţă marcând din penalty, 3-1. Finalul este dominat de sebişeni, Velici şi Mihuţa irosind ate şanse pentru golul 4. Victorie importantă pentru gazde, care răzbună eşecul din tur, şi atât.

Sebiș: Bujor – Rosenblum, Stupu, Basic, Neacșu – Avramescu, Mihuța – Z. Radu, Keita (Zurbagiu), Susan (Rus) – Velici (Cherecheş).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite