Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Evenimentul verii în sportul arădean: renaşte handbalul feminin în oraşul nostru!

Evenimentul verii în sportul arădean: renaşte handbalul feminin în oraşul nostru!
Comentează 1

Dacă la nivel masculin handbalul arădean continuă să lipsească de pe arta sportului cu mingea pe semicerc din România, la fete se fac primii paşi spre revenire. Din toamnă ACS Avram Iancu va evolua în seria B a Ligii a II-a alături de: Național Rm. Vâlcea, SCM Pitești, CSU Oradea, CSM Slatina, Cetate Deva, Mureșul Tg. Mureș, CSU Timișoara, CSU Reșița, CSM Bistrița și Sepsi Sf. Gheorghe. 

"Există o finanţare din partea CJA, iar la Memorialul Monica Anghel am avut o discuţie cu echipele participante, să vedem dacă sunt dispuse să sprijine acest proiect. În acest moment există 16 jucătoare în lot, majoritatea junioare, ce provin de la LPS, CSS Avram Iancu, Curtici şi Nădlac. Pregătirile au început de o lună", a spus Pompiliu Moldovan, director CSS Avram Iancu. Să mai spunem că de pregătiri se ocupă Helmuth Berhardt, cel care de ani buni ţine în viaţă handbalul feminin arădean la Nădlac.

"Nucelul este în mare format, dar avem foarte mult de lucru. Primul an trebuie să construim. Lista e deschisă pentru orice jucătoare care doreşte să ne ajute", a spus Helmuth Bernhardt.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite