Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Evaluarea activităţii ISU Arad în anul 2015

Evaluarea activităţii ISU Arad în anul 2015
Comentează 0

Miercuri, 3 februarie, în sala „Vasile Goldiş” a Consiliului Judeţean Arad, în prezenţa prefectului judeţului, Cosmin Pribac şi a preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ţolea, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al Judeţului Arad, colonel ing. Ioan Bogdănescu a prezentat un minuţios raport privind activităţile inspectoratului în anul 2015.

Instituţie specializată a Ministerului Afacerilor Interne, ISU Arad a asigurat şi în această perioadă în zona sa de competenţă punerea în aplicare a legislaţiei în domeniile prevenirii şi şi gestionării situaţiilor de urgenţă, în scopul realizării măsurilor de apărare a vieţii, bunurilor şi mediului împotriva manifestărilor diferitelor tipuri de riscuri, ce se manifestă pe raza judeţului Arad.

Cu acest prilej au fost acordate şi distincţii şi insigne unor pompieri ce s-au evidenţiat în situaţii deosebite:

Distincţia de Serviciu: plut. adj. şef Sandu Ioan Dorin şi plut. Negrilă Emil Ioan.

Insigna de Salvator de Onoare al Judeţului Arad: plut. major Samuel Cristescu Dunca

Insigna de Pompier de Onoare al Judeţului Arad: plut. major Cătălin Blaj

În încheiere inspectorul şef, colonel inginer Ioan Bogdănescu, a punctat: „În anul 2015, aşa cum am spus şi-n materialul de bilanţ, apreciez activitatea instituţiei noastre ca una foarte bună, frecvenţa intervenţiilor crescând cu 27%, a crescut şi valoarea pagubelor dar cadrele Inspectoratului s-au descurcat excelent şi, în toate situaţiile la care am fost prezenţi, s-au comportat ca nişte adevăraţi profesionişti. Aven în intenţie pentru anul care a început şi o vom şi materializa cu siguranţă în luna martie, înfiinţarea unui nou punct de lucru în comuna Vladimirescu, punct care va fi dotat cu o autospecială de stingere a incendiilor şi o autospecială SMURD şi care va asigura din cartierul Micălaca toate comunele până la Lipova şi Horia, Covăsînţ şi Ghioroc. şi sper ca şi-n acest an să ne bucurăm de încredere în rândul populaţiei”.

Vasile Zărăndan

 

 

 

Galerie foto (56)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite