Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Europarlamentarul Gheorghe Falcă vine în sprijinul cetăţenilor din Republica Moldova

Europarlamentarul Gheorghe Falcă vine în sprijinul cetăţenilor din Republica Moldova
Comentează 0

Europarlamentarul Gheorghe Falcă (PNL, PPE) a adresat o întrebare scrisă Comisiei Europene privind finanțarea programului ECIPES, care propune accesarea fondurilor directe pentru autoritățile publice locale și pentru întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova. Europarlamentarul Gheorghe Falcă (PNL, PPE) a adresat o întrebare scrisă Comisiei Europene privind finanțarea programului ECIPES, care propune accesarea fondurilor directe pentru autoritățile publice locale și pentru întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova. Potrivit IDEP.md, din cauza neîndeplinirii condițiilor acordului UE-MD, în acest an, a fost anulată ultima tranșă din programul de suport macro-financiar pentru Republica Moldova. Prin urmare, din cauza autorităților, cetățenii simpli au devenit victime. Din cauza neîndeplinirii condițiilor acordului UE-MD, în acest an, a fost anulată ultima tranșă din programul de suport macro-financiar pentru Republica Moldova.

„1. Având în vedere anularea ajutorului macro-financiar pentru Republica Moldova, este posibilă alocarea fondurilor din Programul de asistență macro-financiară pentru programul ECIPES sau pentru un alt program de acest fel?

2. Cum își propune Comisia să ajute cetățenii din Republica Moldova în situația în care autoritățile locale nu își îndeplinesc condițiile?”, au fost întrebările europarlamentarului Gheorghe Falcă pentru Comisia Europeană.

 

Sursa: www.caleaeuropeana.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite