Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Europarlamentarul Gheorghe Falcă a venit în sprijinul echipei FC România Bruxelles

Europarlamentarul Gheorghe Falcă a venit în sprijinul echipei FC România Bruxelles
Comentează 0

Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă, membru al Grupului PPE din Parlamentul European, a donat un set complet de echipament sportiv pentru echipa națională de fotbal din Bruxelles.

„În urmă cu câteva luni am avut plăcerea să-i cunosc pe jucătorii echipei de fotbal FC România Bruxelles. Le-am promis atunci că îi voi dota cu un set complet de echipament sportiv al echipei naționale. Miercuri seara, la stadionul Sunt Annalaan 674 Vilvorde le-am predat echipamentul! Mult succes Fc România Bruxelles!”, a scris europarlamentarul român pe pagina de Facebook.

Gheorghe Falcă se află la primul său mandat de europarlamentar și este membru în Comisia pentru transport și turism (TRAN) și în Comisia pentru petiții (PETI) ale Parlamentului European. De asemenea, este membru și în Delegația la Adunarea Parlamentară Paritară ACP-UE. Gheorghe Falcă este membru supleant în Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale (DSEE) și în Delegația pentru relațiile cu Bosnia-Herțegovina și Kosovo.

Gheorghe Falcă a fost primarul municipiului Arad din anul 2004 până în luna aprilie 2019. Din această calitate, Falcă a fost membru al delegației române la Comitetul European al Regiunilor.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite