Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ești mare iubitor de natură? Iată câteva motive pentru care să vizitezi Transalpina

Stilul de viata modern este unul destul de daunator pentru starea de bine a organismului nostru, fapt pentru care adesea ne confruntam cu perioade de stres intens si oboseala.

Ești mare iubitor de natură? Iată câteva motive pentru care să vizitezi Transalpina
Comentează 0

Totul in jurul nostru se desfasoara cu o rapiditate uluitoare si traim intr-o lume din ce in ce mai agitata, astfel ca rareori mai avem suficient timp pentru a ne bucura de micile placeri ale vietii. Cu toate acestea, o simpla iesire in natura ne poate ajuta enorm sa uitam pret de cateva clipe de grijile cotidiene si de stres. Transalpina este o zona unde cu siguranta vei putea descoperi o lume cu adevarat de basm, acolo unde natura ofera peisaje cu adevarat spectaculoase, care iti vor taia rasuflarea pentru cateva clipe.

Transalpina este cea mai inalta sosea din Romania, fiind situatia la o altitudine de 2145 m. Astfel, daca ai visat vreodata sa atingi norii, Transalpina este cu siguranta una dintre zonele pe care nu va trebui sa le ratezi. Gasirea unui loc de cazare pe Transalpina nu ar trebui sa reprezinte o problema in conditiile in care aici se pot regasi o diversitate de hoteluri primitoare. Unul dintre cele mai populare locuri de cazare de pe acest traseu este Popasul Regelui, un hotel restaurant unde veti reusi cu siguranta sa va reincarcati "bateriile" si sa gustati din unele dintre cele mai delicioase preparate traditionale si nu numai. Iata asadar cateva motive pentru care sa vizitezi Transalpina atunic cand simti nevoia sa te deconectezi pret de cateva zile de la stresul cotidian care reprezinta unul dintre factorii principali pentru care adesea ne simtim obositi si lipsiti de viata.

 

Peisaje si locuri care iti taie rasuflarea.

Unul dintre motivele principale pentru care aceasta zona a devenit atat de populara atat pentru turistii de la noi din tara cat si pentru cei din exterior se datoreaza faptului ca aici au posibilitatea de a descoperi unele dintre cele mai impresionante peisaje naturale care vor reusi fara doar si poate sa iti taie rasuflarea si sa te determina sa lasi deoparte grijile si stresul cotidian care este din ce in ce mai prezent in viata noastra de zi cu zi. Mai mult decat atat, exista si numeroase locuri care se pot vizita in aceasta zona precum barajul Oasa sau Manastirea Oasa, locuri unde cu siguranta vei reusi sa te bucuri din plin de frumusetile naturii.

 

Localuri unde poti savura cele mai delicioase preparate.

Soseaua Transalpina este presarata cu numeroase localuri unde ai posibilitatea de a descoperi o varietate de preparate specifice zonei, precum si alte tipuri de preparate, pregatite dupa retete speciale, de catre cei mai iscusiti bucatari. La Popasulregelui vei avea posibilitatea de a savura preparate delicioase intr-o atomsfera cu totul si cu totul aparte. Hotelul Popasulregelui este situat in apropiata vecinatate a lacului Tau-Bistra, astfel ca pe langa savoarea preparatelor, vei putea simultan sa te bucuri si de cateva peisaje de-a dreptul uluitoare, parca desprinse din cartile de basm.

           

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite