Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ești în căutarea unei soluții de încălzire suplimentare pe timp de iarnă? Iată de ce un șemineu este soluția!

Calendaristic, inca suntem in iarna, asa ca niciodata nu stim cand intr-o dimineata ne vom trezi cu zapada de cativa centimetri. O vorba din popor spune ca romanul isi face “iarna car si vara sanie”, insa mai exista si persoane care au asteptat inceputul de an pentru a-si achizitiona un semineu, in ideea ca poate “prind” reduceri.

Ești în căutarea unei soluții de încălzire suplimentare pe timp de iarnă? Iată de ce un șemineu este soluția!
Comentează 0

Desi cel mai bine ne dam seama ca avem nevoie de o sursa de incalzire suplimentara in timpul iernii, niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu pentru a opta pentru acest tip de incalzire. Spre exemplu, pe site-ul Seminee-ClujNapoca.ro specialistii echipei sunt mereu la dispozitia ta, oricand ai nevoie de solutii de incalzire suplimentare.

Cu o experienta vasta pe piata din Romania, aici vei gasi o gama variata de focare seminee, modele de semineu centrala, precum si sobe care functioneaza pe lemne, gaze, peleti etc. Desi inca multe persoane opteaza pentru sobele pe gaz sau pe lemne, din obisnuita sau doar din nostalgie, romanii au devenit tot mai interesati si de seminee, care sunt eficiente din punct de vedere ernergetic, dar care creeaza si o atmosfera calda si primitoare, atat pentru locuitori, cat si pentru oaspeti.

Inca din cele mai vechi timpuri, un semineu a fost folosit strict pentru incalzirea locuintei sau prepararea mancarii (in cazul celor prevazute cu grilaje sau cuptor), insa astezi, datorita evolutiei tehnologice, semineul a capatat mai multe valori stilistice.

Pe Seminee-ClujNapoca.ro vei gasi o paleta vasta de modele de seminee, in diverse culori, elemente decorative si materiale de constructie, astfel incat sa placa ochiului chiar si celor mai exigenti dintre clienti. De la semineele rustice sau traditionale, la cele moderne sau un semineu centrala, acestea sunt un obiect decorativ in tendinte al amenajarilor interioare moderne si rafinate. 

Pentru ca modelele actuale de seminee si alte surse de incalzire sunt atat de variate, decizia ta de cumparare trebuie sa tina seama de functionalitate (in primul rand), apoi de puterea calorica, raportul calitate-pret si stilul arhitectural al camerei unde urmeaza a fi plasat.

Datorita evolutiei tehnologice, astazi, pe piata din Romania, se regasesc mai multe tipuri de seminee, de la modelele clasice, care functioneaza pe combustibil solid (precum lemne sau carbune), pe baza de combustibili lichizi (precum bioetanolul), dar si pe gaz sau curent electric, care nu necesita cosuri de fum, putand fi astfel instalate chiar si la bloc.

In ceea ce priveste design-ul, semineele actuale vin cu multiple imbunatatiri, modele realizate din ceramica sau metal, finisate cu materiale premium, precum caramida si samota, si prevazute cu una sau mai multe fete din sticla, lasand la vedere flacara reala sau artificiala (in cazul semineelor electrice).

In functie de dorintele clientului, dar si de bugetul disponibil pentru achizitie, semineul poate fi personalizat in intregime. Intr-un living modern, spre exemplu, un semineu atent ales creeaza o atmosfera calda si familiala, fiind un bun prilej de intalnire cu sau fara ocazii a intregii familii. In bucatariile traditionale se poate opta pentru un semineu cu grilaj sau cuptor, cu motive rustice, care va fi de folos gospodinelor in prepararea mesei.

Daca living-ul are dimensiuni generoase, de ce sa nu ii oferi un plus de stil prin intermediul unui semineu zidit cu materiale naturale, care sa devina centrul de interes al camerei? In cazul locuintelor traditionale, poti opta pentru seminee rustice, din caramida, si care functioneaza pe lemne.

Oricare ar fi dorintele si nevoile tale, echipa Seminee-ClujNapoca.ro te ajuta sa iti pui in valoare stilul arhitectural al casei cu un semineu potrivit, in primul rand, nevoilor tale de confort termic, fara a omite design-ul pentru care ai optat. Daca esti in cautarea unei solutii de incalzire pe timp de iarna moderne, eficiente energetic si estetice, intra pe site sau contacteaza-ne telefonic la 0748 226 454 sau 0737 364 633.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite