Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eşec la primul amical pe tărâm iberic

Eşec la primul amical pe tărâm iberic
Comentează 0

Ieri, pe unul dintre terenurile Complexului Oliva Nova Beach and Golf Resort, UTA a disputat primul amical al stagiului de pregătire din Spania. Adversară i-a fost formația din eșalonul patru german, TSV Steinbach. Fără Miron, Strătilă și Adili, menajaţi, Laurenţiu Roşu a început cu: Barna – David, Celea, Gligor, Copaci – Muntean, Chindriș, Copil, Vlad – Andor, Petre.

În prima repriză Copil, Chindriş au semnat ocazii pentru UTA, care a deschis totuşi scorul în minutul 40 prin Vlad care marchează din apropiere, urmărind o minge respinsă de portarul advers la finalizarea lui Petre, venită din centrarea lui Andor de pe dreapta.

După pauză UTA a intrat în formula: Mara – Polgar, Filaret, Manea, Burlă – Costin, Tarcea, Jorza, Vâlceanu – Stahl, Curtuiuș. Vâlceanu a tras în bară, duă care în minutul 60 nemţii egalează printr-un penaty transformat de Tahiri. După alte 13 minute Bremer a făcut 2-1 pentru Steinbach. Până la final arădenii au dominat disputa, însă nici Burlă şi nici Manea nu au găsit cele mai bune soluţii pentru egalare.

„A fost primul meci de pregătire din Spania, l-am pierdut, sunt nemulțumit de rezultat dar important e că am folosit două formații complete, am văzut unii jucători și pe alte posturi pe care nu joacă de obicei. Am continuat pe aceeași linie, dar vedem ce se va întâmpla în meciurile următoare. Vom continua să muncim și să corectăm unele greșeli pe care să nu le mai repetăm pe viitor.” a declarat Laurențiu Roșu pentru uta-arad.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite