Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ESCAPE ROOM, adică iadul terestru ...

ESCAPE ROOM, adică iadul terestru ...
Comentează 0

ESCAPE ROOM, adică iată iadul terestru, parcă vrea să spună Dana Todor în cele 25 de pânze desfășurate pe simezele Galeriei de Artă ALFA. Extrapolând la scara întregului Univers metafora acelor jocuri în care ești închis cu o întreagă echipă într-o cameră în care preț de (să zicem) o oră ești nevoit să găsești „cheile” pentru a putea ieși afară, pictorița ne propune viziunea unei lumi terifiante, pictată parcă de Goya în maniera lui Chagall.

Un cosmos ce își varsă subconștientul în coșmare surprinse de aceste „tablouri capcane” în existența noastră, înainte ca ele, visele urâte, să fi avut timp să se retragă acolo de unde au venit, iar noi să găsim FORMULA de a putea ieși „din Univers afară”, așa aș caracteriza în două cuvinte expozița vernisată în seara de marți, 27 septembrie la Galeria ALFA. 

Apărută în cadrul proiectului „grup 21”, memorabila expoziție a pictoriței Dana Todor, a cărei intrare în UAP, Filiala Arad, se face, iată, spectaculos, poate fi văzută (cu real folos estetic) până în data de 18 octombrie.

Sara N. Dan

Galerie foto (24)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite