Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

EPIDEMIE de misoginism în județul Arad ?!

EPIDEMIE de misoginism în județul Arad ?!
Comentează 0

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Beliu au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 68 de ani, din localitatea Beliu, care la data de 15 august a.c., și-ar fi lovit cu pumnii nora.

La data de 12 august a.c., polițiștii Orașului Curtici au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 48 de ani, din localitatea Sânpaul, care la data de 12 august a.c., pe fondul consumului de băuturi alcoolice și-ar fi amenințat soția și copii.

Un alt ordin de protecție provizoriu a fost emis de polițiștii Biroului de Ordine Publică pe numele unui arădean de 36 de ani, care la data de 14 august și-ar fi lovit soția.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Beliu au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 35 de ani, din localitatea Somoșcheș, care la data de 12 august a.c., și-ar fi lovit soția în timp ce se aflau la domiciliul conjugal.

Tot la data de 12 august a.c., polițiștii Orașului Lipova au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 40 de ani, din localitatea Covăsânț, care și-ar fi agresat și amenințat soția în timp ce se aflau la domiciliul conjugal.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Arad au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 50 de ani, din localitatea Zimandul Nou, care la data de 14 august a.c., pe fondul unor discuții contradictorii, i-ar fi adresat injurii și amenințări soției în timp ce se aflau la domiciliul conjugal.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite