Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

EMOȚIONANT! Și-a pierdut băiețelul. După 3 ani, această mamă i-a auzit din nou inima cum bate

O femeie a auzit din nou cum bate inima fiului ei, dupa ce acesta a murit cand era doar un bebelus, iar inima i-a fost donata unei fetite in varsta de 4 ani.

EMOȚIONANT! Și-a pierdut băiețelul. După 3 ani, această mamă i-a auzit din nou inima cum bate
Comentează 0

Imaginea cu aceasta femeie ascultand din nou inima fiului ei cum bate este dincolo de cuvinte.

Dincolo de durerea de neimaginat prin care a trecut aceasta femeie cand si-a pierdut fiul Lucas, care avea doar 7 luni, ea a facut o decizie care a salvat trei vieti. Jordan, o fetita in varsta de 4 ani a primit inima baiatului cand avea doar 18 luni. Mama baietelului, Heather, i-a auzit inima cum bate din nou dupa 3 ani de cand el a murit.

Inainte de a o intalni pe fetita, Heather a scris pe pagina de Facebook: ” O voi tine in brate pe Jordan si o voi acoperi de pupici”.

Aceasta mama a luat o decizie cumplit de grea si i-a donat organele bebelusului ei dupa ce a murit, reusind astfel sa salveze trei vieti. Jordan este una dintre fetitele care traieste astazi, trei ani mai tarziu, datorita transplantului de inima realizat dupa moartea baietelului.

Femeia a reusit sa treaca peste suferinta de a-si pierde fiul si s-a intalnit cu fetita care ii poarta inima si care a supravietuit datorita faptului ca ea a luat o hotararea de a-i darui acest organ vital. Cu ajutorul unui stetoscop, ea a auzit din nou inima fiului ei, cum bate.

Sursa teotrandafir.com

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite