Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Elev bătut crunt în școală la Lipova. Polițiștii au deschis dosar penal / UPDATE: Imagini video cu bătaia administrată de cei trei elevi

Bătut măr în sala de clasă, un elev al Liceului „Atanasie Marienescu” din Lipova a ajuns la spital cu răni la nivelul capului, abdomenului și picioarelor. Făptașii sunt alți trei elevi care l-au luat la bătaie în urma unei discuții în contradictoriu. 

Elev bătut crunt în școală la Lipova. Polițiștii au deschis dosar penal / UPDATE: Imagini video cu bătaia administrată de cei trei elevi
Comentează 2

Update 1 Imagini video cu bătaia administrată de cei trei elevi

Au apărut pe rețelele de socializare imagini video cu momentele când elevul de 14 ani este lovit de alți trei elevi. 


Biroul de presă al IPJ Arad a informat că din cercetări a reieșit că în ziua de ieri, 20 septembrie, la o unitate de învățământ preuniversitar din localitatea Lipova, trei minori cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani ar fi agresat un alt minor în vârstă de 14 ani, provocându-i leziuni la nivelul capului, abdomenului și membrelor inferioare.

Polițiștii Orașului Lipova s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta și luarea măsurilor legale.

 


Scrie un comentariu

trimite