Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Elena, fetița de 5 ani care suferă de pareză are nevoie de noi pentru a putea umbla!

Elena este o fetiță de doar 5 ani care a fost diagnostictă cu paralizie cerebrală, tetrapareză spastică, retard psihomotor şi de limbaj, ceea ce o împiedică să meargă sau să comporte ca un copil obișnuit.

Elena, fetița de 5 ani care suferă de pareză are nevoie de noi pentru a putea umbla!
Comentează 1

Familia ei e mereu alături, însă are nevoie de sprijin pentru o recuperare cât mai rapidă şi mai bună. 

"Mă doare sufletul și plânge inima în mine când îmi văd fetița neputincioasă, în cărucior. Vreau să o văd alergând, la fel ca alți copii. M-am luptat clipă de clipă cu gândul că fetița mea va fi toată viața în cărucior, dependentă de noi 100%. Asta până când am primit o veste extraordinară de la o clinică din Germania, care ne-a dat șanse reale ca Elena să poată merge, să poată fi recuperată.

Am fost la consultație, medicul specialist de acolo ne-a spus că va putea merge după ce se se va efectua operația și după ședințele de recuperare de după operație. Singura piedică în calea fericirii noastre este costul operației. Ca părinți, suntem gata să facem orice pentru fetița noastră, de aceea am apelat la această asociație umanitară. Apelăm la ajutorul celor de lângă noi și credem din toată inima că încă mai sunt oameni cu suflet bun și că vom reuși!", sunt spusele mamei în suferință.

După toate greutățile, parinții au primit și o veste bună, Elena are toate șansele să se recupereze, însă cu ajutorul a trei intervenții chirurgicale și recuperare, toate aceste tratamente ajungând la o sumă de 79.000 de euro.

După prima intervenție chirgicală, Elena este în recuperare în Germania și are nevoie de transport într-o mașină specială pentru a se întoarce acasă. Acest transport ajunge la prețul de 2000 de euro pe un drum, iar familia are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet pentru a-și putea aduce copilul acasă, iar în luna august va trebui să se reîntoarcă pentru cea de-a doua intervenție.

 

Puteți ajuta prin donații directe în conturile asociației Elena-Suflet de copil,

Cont IBAN (RON): RO80 RZBR 0000 0600 1939 9244 Banca: Raiffeisen 

Cei care pot ajuta cu transport sau cu oferte pot suna la numerele de telefon: 0742.743.601 mama, sau 0743.016.810 – tata.

E-mail laviniagaica@yahoo.com

Facebook: https://web.facebook.com/pg/elenachildsoul/posts/?ref=page_internal

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite