Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Elemente prin care să îți personalizezi afacerea și să atragi cât mai mulți clienți

Lansarea unei afaceri, fie ea online sau offline reprezinta astazi una dintre cele mai mari provocari avand in vedere ca, competitia nu lipseste absolut deloc, indiferent de nisa aleasa.

Elemente prin care să îți personalizezi afacerea și să atragi cât mai mulți clienți
Comentează 0

Acest aspect poate parea descurajator pentru foarte multi, insa nu ar trebui niciodata sa te puna in situatia de a renunta la ideea de a fi administratorul unei afaceri. Clientul modern este mult mai selectiv cu magazinele din cadrul carora cumpara astazi datorita faptului ca are numeroase optiuni in situatia in care un anume magazin nu reuseste sa ii satisfaca nevoile la standardele sale. Un lucru insa este cert astazi si anume faptul ca, clientul modern pune astazi un foarte mare pret pe creativitate si pe modul in care ii livrezi serviciile si produsele. Cu alte cuvinte, vei avea nevoie de cateva idei creative prin care sa poti ajunge mult mai aproape de clienti tai, chiar daca acest lucru poate parea intr-o prima etapa imposibil.

Serviciile clasice de marketing nu sunt intotdeauna suficiente, astfel ca in mod cert vei avea nevoie de idei creative care sa iti scoata serviciile si produsele in evidenta.. Spre exemplu, poti opta pentru personalizarea de cutii de carton in situatia in care comercializezi produse avand in vedere ca acestea sunt foarte apreciate de catre clienti, fiind de cele mai multe ori mai mult decat un simplu "ambalaj". In momentul in care un client iti evalueaza serviciile, cu siguranta va la in calcul si modul in care ii vei livra produsul respectiv, astfel ca nu exista niciun motiv pentru care sa nu investesti in acest lucru.

 

Cum te poate ajuta insa o banala cutie de carton sa atragi mai multi clienti? Iata cateva moduri:

Clientii apreciaza creativitatea.

Este adevarat ca pe un client nu il va interesa niciodata cat de creativ esti tu, ci in fond el apeleaza la magazinul tau pentru simplul fapt ca are nevoie de serviciile si produsele pe care le comercializezi. Atunci cand incerci sa fii creativ si sa ii oferi pe langa serviciile de care el are nevoie, lucruri in plus, cu siguranta acest lucru nu va ramane neobservat si nerasplatit. Ambalajul am putea spune ca este astazi o parte importanta din imaginea unei firme, astfel ca tu nu pui pret pe imaginea companiei tale, sunt destul de putine sanse ca un potential client sa faca asta.

 

Clientii apreciaza...sa fie apreciati!

Un lucru pe care foarte multi administratori de magazine il neglijaza este atentia la adevaratele nevoi ale clientului. De foarte multe ori ne focusam atat de mult pe gasirea unor modalitati prin care sa atragem cat mai multi clienti incat uitam defapt ca cel mai bun marketing este cel in care noi punem nevoile clientului pe primul loc. Cu alte cuvinte, clientii apreciaza sa fie apreciati, fapt pentru care din, modul in care tu ii vei livra produsul este un aspect care conteaza enorm in promovarea imaginii companiei tale. Daca un client se simte apreciat de modul in care i-au fost satisfacute nevoile, cel mai probabil acest lucru il va determina sa devina client fidel, aproape in mod involuntar.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite