Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ecouri la Săptămâna PSI la Cărturești

Ecouri la Săptămâna PSI la Cărturești
Comentează 0

Te-ai întrebat vreodată ce s-a desfășurat în cursul acelei săptămâni? Și mai ales ce invitați de seamă au venit? Ei bine, aici afli răspunsul!

În cadrul „Săptămânii PSI”, eveniment organizat de Editura Trei și Librăriile Cărturești în 6 orașe din țară, s-au desfășurat întâlniri cu publicul în București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov și, mai ales, Arad!

Invitați de seamă precum Lavinia Gană, profesor psiholog la Grupul Şcolar „Francisc Neuman”, Angela-Carmen Plăcintar, psiholog, psihoterapeut și autor și Hrițcu Svetlana Zagorka, psiholog și psihoterapeut, au fost catalizatoare la dezbaterile pe care le-au făcut pe teme de actualitate.

Recent, la Atrium Mall, librăria Cărturești, Lavinia Gană ne-a vorbit despre importanța cunoașterii rădăcinilor noastre, precum și despre aspectele influențabile ale trecutului nostru, dezbătând tema „Psihogenealogia”.

În ziua următoare, în același loc, convingătoarea Angela-Carmen Plăcintar a dezbătut tema „Practici ale stimei de sine”, vorbindu-ne despre complexe de inferioritate, acceptare și discrepanțele dintre cine suntem și cine am dori să fim, precum și modalități de a fi în armonie cu Eu-l nostru interior.

 În continuare psiholog Hrițcu Svetlana Zagorka a prezentat „Păcatul iubirii de sine”, un subiect delicat,  punând în evidență relația părinte-copil în acest context.

Au participat în număr mare atât studenți și medici, cât și părinți și copii de toate vârstele, prezentările fiind accesibile tuturor celor care au ținut să vină. În cadrul acestor dezbateri au fost promovate cărți ale Editurii Trei, datorită reducerilor senzaționale din această perioadă.

 

Denisa Patricia Moț

Studentă la psihologie

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare