Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Echipa de robotică Infinity Bolts FTC de la LNI - pe podium în meciurile de calificare la FIRST Asia Pacific Invitational (FOTO)

Şcoala arădeană de robotică obţine rezultate pe plan internaţional. Zilele trecute, echipa de robotică Infinity Bolts FTC de la Liceul Naţional de Informatică a reuşit să obţină poziţia a III-a în meciurile de calificare la FIRST Asia Pacific Invitational, competiţie găzduită de Sydnei.

Echipa de robotică Infinity Bolts FTC de la LNI - pe podium în meciurile de calificare la FIRST Asia Pacific Invitational (FOTO)
Comentează 0

„Suntem mândri să anunțăm că am ocupat un loc deosebit de onorant la competiția internațională de robotică FIRST Asia Pacific Invitational din Sydnei, Australia - locul 3 în meciurile de calificare, devenind astfel Căpitan de Alinață  al echipelor Gong Invaders din Australia (first pick) și RIO 2.0 din China (second pick)

 Această realizare reprezintă o dovadă a muncii asidue, dedicării și inovației de care au dat dovadă membrii echipei noastre.

Am avut onoarea de a interacționa și de a colabora cu echipe talentate și pasionate din țări.

Am împărtășit cunoștințe, am învățat unii de la alții și am creat legături puternice de prietenie. Acesta este unul dintre aspectele minunate ale competițiilor internaționale - capacitatea de a construi punți între țări și culturi, de a aduce împreună oameni care împărtășesc aceleași vise și aspirații.

Felicităm cu căldură toate celelalte echipe care au participat la competiția FIRST Asia Pacific Invitațional. Dedicarea și fair-play-ul lor au transformat acest eveniment într-o experiență memorabilă pentru toți cei implicați.

Dorim, de asemenea, să transmitem un sincer mulțumesc mentorilor noștri care ne-au ghidat pe parcursul acestei călătorii incredibile. Credința neclintită pe care au avut-o în noi ne-a inspirat cu adevărat și suntem imens de recunoscători pentru sprijinul lor necondiționat.

Suntem profund recunoscători și transmitem o mulțumire sinceră părinților, tuturor celor care au crezut în echipa noastră și desigur, sponsorilor noștri valoroși : BGMgroup, Plastrans Austria, Textile Medicale Thuasne, Smart Diesel part of DKV Mobility, Leykom, Codlea Vial International, RooF GUARD, Lagermax Autotransport Romania, SC AMET SA - fără sprijinul și încrederea lor, nu am fi putut ajunge atât de departe în această călătorie plină de succes și realizări.

Mulțumim domnului Ambasador al României în Australia Radu Safta pentru suport!

Mulțumim domnului Consul al României în Australia Iulian Nitu pentru susținerea din timpul meciurilor!

Pe măsură ce continuăm să reprezentăm țara noastră alături de multe alte echipe de robotică din România,  școala noastră Liceul Național de Informatică Arad, orașul nostru Arad, pe această scenă globală suntem plini de mândrie și determinare”, scriu pe Facebook reprezentanţii echipei.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite