Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

E șocant cum a ajuns să arate fetița care s-a născut cu o gaură în craniu, pentru că părinții nu au avut 8000 de dolari să o opereze!

Cypress Salon si-a dat seama ca ceva e in neregula cu fiica ei in momentul in care i-a dat nastere, dar bebelusul nu a inceput sa planga.

E șocant cum a ajuns să arate fetița care s-a născut cu o gaură în craniu, pentru că părinții nu au avut 8000 de dolari să o opereze!
Comentează 1

Imediat dupa nastere, bebelusul a fost dus de urgenta la sectia de terapie intensiva neonatala, dupa ce doctorii si-au dat seama ca s-a nascut cu encefalocel, o forma de hernie cerebrala. Aceasta i-a provocat si cresterea unei tumori pe fata, care cobora de la frunte pana deasupra nasului si ii incomoda vederea.

Din pacate Cypress si sotul ei nu au avut banii sa ii ofere micutei Angel operatia de care avea nevoie si, pe masura ce crestea, avea de suferit rautatile oamenilor. Colegii de la gradinita ii spuneau ca e un monstru, asa ca parintii au luat decizia de a o tine acasa.



Pana la urma, Angel a beneficiat de ajutor din partea unei fundatii si, in septembrie 2016, Angela a fost operata in Australia. In timpul unei operatii de 4 ore, medicii i-au indepartat 200 de grame de testut si i-au transplantat o bucata de os din sold pentru a-i acoperi gaura din craniu.

Operatia a fost un succes! In varsta de 4 ani Angel e acum mai fericita ca niciodata.

Angel, dupa operatie.

Sursa kanald.ro


Scrie un comentariu

trimite