Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

E-Distribuţie modernizează reţelele de distribuţie din zona Sebiş-Bârsa-Buteni

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat certificatul de urbanism pentru modernizarea rețelelor de distribuție a energiei electrice în orașul Sebiș (cu localitățile arondate Prunișor, Donceni, Sălăjeni) și în comunele Bârsa (cu localitățile arondate Aldești, Hodiș, Voivodeni) și Buteni.

E-Distribuţie modernizează reţelele de distribuţie din zona Sebiş-Bârsa-Buteni
Comentează 0

E-Distribuție Banat dorește să înlocuiască unele porțiuni de rețea, modernizarea unor branșamente de tip vechi, consolidarea stâlpilor și, după gradul de degradare, înlocuirea unor stâlpi. De asemenea, se construiește și un PT nou pentru injecție de putere în Bârsa și Sebiș.

„Apreciez faptul că se modernizează rețelele de energie electrică din județ, mai ales că uneori apar probleme cu întreruperea curentului. De asemenea, este foarte important să se suplimenteze alimentarea cu energie electrică, pentru a oferi investitorilor condiții cât mai bune și a crește, astfel, activitatea economică în întregul județ”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Certificatul de urbanism este necesar pentru întocmirea Documentației Tehnice, în vederea obținerii Autorizației de Construire.

Fotografia are rol ilustrativ

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite