Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

După viituri și inundații vine CANICULA! 7 județe ale țării, sub COD ROȘU

România se află, în ultima perioadă, sub un val de avertizări, atunci când vorbim despre vreme. De la instabilitate atmosferică, viituri și inundații, țara noastră a trecut, rând pe rând, prin mai multe tipuri de avertizări, ultima dintre ele venind chiar în urmă cu scurt timp. Vorbim despre un COD ROȘU de caniculă, valabil în mai multe județe ale țării. Practic, vom avea parte despre primul val de căldură din această vară.

După viituri și inundații vine CANICULA! 7 județe ale țării, sub COD ROȘU
Comentează 0

Atenționare de tip Cod roșu a fost emisă, astăzi, în jurul orei 10:30, și este valabilă în zilele de 24 și 25 iunie. În intervalul menționat, românii vor avea parte de temperaturi extreme și disconfort termic deosebit de accentuat, ca urmare a unui val de căldură african care ajunge în țara noastră.

"Joi și vineri (24 și 25 iunie) în județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor, Satu Mare, Sălaj și Maramureș se vor înregistra temperaturi maxime extreme, comparabile cu recordurile absolute ale perioadei. Acestea vor fi cuprinse între 39 și 41 de grade, iar în nord-vest între 35 și 38 de grade. În cursul nopții valorile termice nu vor coborî, în general, sub 20...24 de grade", informează meteorologii.

 

Imagine

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite