Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

După cinci ani, „Crăiasa zăpezilor” revine pe scena de la Marionete

Kay, un băiețel neastâmpărat, nu crede în existența temutei Crăiese a zăpezilor și  îndrăznește chiar să râdă de ea. Drept pedeapsă, aceasta îl răpește, ducându-l până la capătul lumii, în împărăția ghețurilor veșnice. Mica lui prietenă, Gerda, pornește în căutarea lui pe un drum lung, plin de peripeții și pericole. În cele din urmă reușește să-l găsească, dar Kay nu mai era același, căci inima lui  se transformase deja într-un sloi de gheață... Aceasta este povestea care prinde viață duminică, 20 iunie, de la ora 11.00, pe scena Trupei Marionete.

După cinci ani, „Crăiasa zăpezilor” revine pe scena de la Marionete
Comentează 0

Kay și Gerda, cei doi eroi de poveste, ajung din nou, după cinci ani, pe scenă, într-un spectacol magic. „Crăiasa zăpezilor”, o istorie minunată, semnată regizoral de Adela Moldovan, revine în fața iubitorilor de povești cu o nouă distribuție: Adina Doba, Mircea Moș și Oana Rogojină. Scenografia este semnată de Eustațiu Gregorian, iar muzica original de Ladislau Luptovits

Biletele, având prețul de  20 lei (pentru adulți), 10 lei (pentru pensionari și studenți) și 5 lei (pentru preșcolari și elevi) se achiziționează, în limita locurilor disponibile, online de pe platforma www.eventim.ro sau prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0357/414.180, 0357/414.181 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00. Spectatorii care și-au făcut rezervare își vor ridica biletele, de la caseria Sălii Marionete, Str. Episcopiei nr. 15, de marți până vineri între orele 10.00 – 14.00, duminică până cel târziu la ora 10.30. După această oră, rezervările se anulează. Casieria este deschisă de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00, duminică, în intervalul 9:30 – 10.55.

Spectatorii noștri sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru limitarea răspândirii COVID 19.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite