Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DSP cere demiterea managerului Spitalului Județean (VIDEO)

Direcția de Sănătate Publică (DSP) cere demiterea directorului Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Carmen Lucuța. Informația a fost confirmată aseară de prefectul Gheorghe Stoian și de către Horia Timiș, în cadrul emisiunii Ghilea Show de la TV Arad.

DSP cere demiterea managerului Spitalului Județean (VIDEO)
Comentează 0

Există o adresă care a fost trimisă la Ministerul Sănătății prin care prin care s-a cerut demiterea doamnei manager de către Direcția de Sănătate Publică, a declarat prefectul Gheorghe Stoian, care a mai spus: „Eu am o relație destul de bună cu doamna manager, știți că întotdeauna am fost alături de spital, ca treaba să meargă foarte bine acolo.”

La rândul său, directorul DSP a vorbit despre două momente sensibile, de când s-a declanșat pandemia, momente care stau la baza cererii de demitere a managerului de la Județean.

„Este o acțiune instituțională, este o analiză care s-a făcut, s-au tras anumite concluzii, s-a înaintat ministrului o propunere. Așteptăm poziția Ministerului Sănătății. Au fost două momente sensibile peste care am trecut până la urmă toți împreună”, afirmă Horia Timiș, directorul DSP Arad.

Potrivit colegilor de la TV Arad, Carmen Lucuța nu a dorit să își exprime punctul de vedere.

Intrați aici pentru VIDEO: https://tvarad.ro/news/video-dsp-arad-a-cerut-demisia-managerului-spitalului-judetean-arad/2327?fbclid=IwAR1Ms7dzsewMCBaLzunBfqIyDdhQy2wPwcIHHhTSrPbEcHzQhEappJwm--E

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite