Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Carmen Lucuța și-a dat demisia de la conducerea Spitalului Județean

Suspendată, vineri, de ministrul Sănătății din funcția de manager al Spitalului Clinic Județean Arad și înlocuită până la terminarea stării de urgență de Florina Ionescu, Carmen Lucuța și-a dat în cele din urmă demisia.

Carmen Lucuța și-a dat demisia de la conducerea Spitalului Județean
Comentează 0

Dr. Horia Timiș, directorul DSP, cel care ceruse anterior demiterea managerului Carmen Lucuța, a anunțat astăzi că la instituția pe care o conduce a fost depusă o adresă prin care Carmen Lucuța și-a dat demisia. „În adresa prin care i s-a cerut demiterea a fost un cumul de neconformități: neimplementarea măsurilor care asigură respectarea măsurilor de supraveghere a sistemului respirator acut, deficiențe de management în raportarea conform metodologiei INSP, neîntocmirea fișelor de supraveghere a cazurilor confirmate cu COVID-19, conform metodologiei”, a declarat Horia Timiș, care a ținut să precizeze că este vorba despre deficiențe sesizate de o echipă de control trimisă la Arad de Raed Arafat.

În condițiile în care managerul suspendat și-a dat demisia, Florina Ionescu va rămâne la conducerea Județeanului și după terminarea stării de urgență, din câte susține Horia Timiș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite