Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Drumul Dieci-Dezna, construit de la zero de CJA, a fost finalizat (FOTO)

Consiliul Județean a recepționat lucrările la drumul Dieci-Dezna, un drum construit practic de la zero. Lungimea tronsonului este de 11,3 kilometri, iar valoarea lucrării este de 24.214.451 lei (221.050 lei contribuția CJA). Drumul este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Drumul Dieci-Dezna, construit de la zero de CJA, a fost finalizat (FOTO)
Comentează 0

„Așa cum am promis, e gata «Transalpina» Aradului! Am finalizat drumul Dieci-Dezna! Astăzi am început recepția drumului în lungime de 11,3 km, asfaltat pentru prima oară în existența sa! Drumul, o lucrare a Consiliului Județean Arad, face legătura între DN 7 și Munţii Codru Moma, pe varianta Juliţa-Mădrigeşti-Gurahonţ-Dieci-Dezna-Moneasa. Odată cu acest tronson, am modernizat toate drumurile județene din zona Sebiș și Gurahonț!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Modernizarea drumului aduce nu doar confort rutier localnicilor, ci și un potențial de atragere a investitorilor, în special ai celor din turism, datorită peisajului natural extraordinar.

Și acest drum face parte din proiectul de modernizare a infrastructurii rutiere județene asumat de către actuala conducere a Consiliului Județean. Până în prezent, în șapte ani, s-au modernizat sau sunt în curs de modernizare (cu finanțarea asigurată) peste 850 de km de drum.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite