Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Care este stadiul lucrărilor pe „Transalpina” arădeană

Potrivit lui Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, aproximativ 85% din lucrările la terasamentul noului drum Dieci-Dezna, construit de la zero de Consiliul Județean Arad, sunt deja finalizate.

Care este stadiul lucrărilor pe „Transalpina” arădeană
Comentează 0

„Pe trei sferturi din lungimea drumului a fost deja realizată și fundația de balast, iar pe 70% s-a realizat și stratul de fundație din piatră spartă. Asta înseamnă că lucrările sunt în grafic iar anul viitor se va putea deja circula pe drumul nou”, a scris pe Facebook Iustin Cionca. În continuare, acesta susţine că: drumul județean Dieci-Dezna este considerat o «transalpina» a județului Arad. El este parte a drumului spectaculos care traversează masivul Codru Moma, Munții Zărandului și Munții Metaliferi, de la Moneasa la Dezna și mai departe spre Laz, Dieci, Pescari, Gurahonț, Mădrigești, Slatina de Mureș, Julița și face joncțiunea cu DN 7 Arad-Deva, pe unul dintre cele mai spectaculoase trasee din județ.”

Potrivit preşedintelui CJA, drumul Dieci-Dezna va fi unul spectaculos. Pe drumul Dieci-Dezna ne ocupăm inclusiv de realizarea podețelor. Am realizat deja 5 podețe, construite din prefabricate de beton armat și 4 podețe tubulare. Drumul județean Dieci-Dezna va fi spectaculos. El este unul dintre drumurile construite de la zero de Consiliul Județean Arad, pentru a pune în valoare o zonă frumoasă din județ, dar și pentru a facilita deplasarea oamenilor de acolo spre polii zonali de dezvoltare unde pot găsi mai ușor un loc de muncă”, a mai scris Cionca pe Facebook.

Sursa foto: Facebook Iustin Cionca

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite