Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Douăzeci și șapte de cetățeni irakieni și iranieni, descoperiți într-un microbuz la P.T.F. Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II- Nagylak , judeţul Arad, au descoperit, ascunși în interiorul unui microbuz, douăzeci și șapte de cetățeni irakieni şi iranieni, care încercau să iasă ilegal din ţară.

Douăzeci și șapte de cetățeni irakieni și iranieni, descoperiți într-un microbuz la P.T.F. Nădlac
Comentează 0

În data de 24.10.2018, în jurul orei 17.00, la P.T.F Nădlac-Nagylak, s-a prezentat la ieşirea din ţară cetăţeanul sârb C.P., în vârstă de 37 de ani, conducând un microbuz, marca Fiat Ducato, înmatriculat în Cehia.

Poliţiştii de frontieră au efectuat controlul amănunțit al mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse în compartimentul marfă al  microbuzului, douăzeci și șapte de persoane.

Cei în cauză au fost duşi la sediul punctului de trecere a frontierei pentru cercetări, unde s-a constatat că douăzeci de bărbaţi şi cinci minori sunt cetățeni irakieni, iar doi bărbaţi sunt din Iran.  De asemenea, s-a mai stabilit ca adulții au vârste cuprinse între 18 şi 37 de ani, iar minorii între 14 şi 16 ani.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru cetăţeanul sârb, respectiv trecere ilegală a frontierei de stat în formă continuată față de cetățenii irakieni și iranieni, la finalizarea cercetărilor urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite