Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Două autocamioane aparținând ISU Arad se deplasează într-o misiune de ajutor umanitar pentru refugiații ucrainieni

Două autocamioane aparținând ISU Arad se deplasează  într-o misiune de ajutor umanitar pentru refugiații ucrainieni
Comentează 0

Un transport de ajutoare umanitare a plecat astăzi din Arad spre Vama Siret. Misiunea este asigurată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” Arad.

In data de 04.03.2022, in jurul orei 18:00 două autocamioane aparținând ISU Arad se deplasează  intr-o misiune de ajutor umanitar pentru refugiații ucrainieni.

Mijloacele de transport vor fi încărcate cu medicamente, echipamente medicale și alimente neperisabile, (provenite din donații) in scopul executării unei misiuni de ajutor umanitar pentru Ucraina.

Asemenea celorlalte acțiuni umanitare internaționale derulate în ultimele zile, sprijinul oferit astăzi, provenit din donații,  s-a realizat în urma colaborării eficiente și continue a tuturor reprezentanților statului precum și cei care fac parte din grupurile de lucru implicați în Platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”.

Această platformă este un instrument de integrare eficientă a eforturilor de acordare a asistenței umanitare cetățenilor ucraineni.

Platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”, disponibilă la acest link https://bit.ly/3K1mb3s, poate fi accesată de pe site-ul Guvernului României de către voluntarii și entitățile private care vor să doneze.

Asigurăm populația că pompierii salvatori sunt și rămân la datorie și vor gestiona cu promptitudine orice solicitare de sprijin, conform atribuțiilor specifice zonei de competență și de responsabilitate.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite