Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Două arădence, studente la Stanford, au fost azi noapte alături de Dracula și Elon Musk la Castelul Bran

Două arădence, studente la Stanford, au fost azi noapte alături de Dracula și Elon Musk la Castelul Bran
Comentează 21

P(r)oza zilei: Două arădence, studente la Stanford, au fost azi noapte alături de Dracula și Elon Musk la Castelul Bran

Două tinere arădence, studente la Universitatea Stanford, mi-au plătit aseară cam cât câștig eu în jumătate de an, numai să le duc de urgență cu mașina până lângă Brașov, mai precis până la Castelul Bran, căci toți taximetriștii din municipiu și-au făcut cruce și si-au scuipat în sân, declarând speriațit că ei nu se încumetă să meargă cu ele în această cursă ciudată, prilejuită de Halloween.

Fetele sosiseră aseară din California, cu un Boeing 666, ce a făcut o escală la Budapesta, (în cinstea actorului maghiar Béla Lugosi, ce l-a jucat ani de-a rândul la Hollywood pe Contele Dracula) și s-au repezit până acasă, la Arad, să-și vadă familiile, însă în această seară trebuie să ajungă neaparat la Castelul Bran, căci sunt fericitele posesoare a două invitații pe care Elon Musk le trimisese inițial soților Carmine și Francis Ford Coppola, însă venerabilul regizor, care, la rândul lui, a făcut în anii 90 un tulburător de actual film ”Dracula”, este momentan țintuit la pat de o afurisită gripă (asta se întâmplă când eviți, datorită mirosului,  să te aperi de strigoi și gripe cu usturoi !!!) și a redirecționat invitațiile către celebra universitate americană, care are cel mai puternic Laborator de parapsihologie & psihotronică din lume și unde româncuțele participă săptămânal la experiențe de clarviziune, precogniție și telechinezie. Iar directorului departamentului respectiv i s-a părut firesc să înmâneze invitațiile celor două tinere, care, pe lângă faptul că sunt senzitive hiperdotate, mai sunt și din Transilvania.

Așa că acum, după ce le-am lăsat pe fete la Castelul Bran, unde am fost tratat de personal împărătește, cu un cocktail de grapefruit roșu și o cafea neagră fierbinte, m-am întors, har Domnului, cu bine acasă ...

... doar că am băgat de seamă că am început  să aud ce gânduri toarce pisica mea, Sonecica și să văd ce visează câinele meu, Puffy.

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

(Povestire din volumul Recepționier la Hotel POMENIREA)

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite