Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Două arădence moarte-n accident lângă Andrei Şaguna (Foto-Video)

Două arădence moarte-n accident lângă Andrei Şaguna (Foto-Video)
Comentează 34

În seara de duminică, 27 decembrie, în jurul orei 18,00, pe Drumul Naţional Arad - Oradea, conducătoarea unei Dacii Logan, o tânără arădeancă în vârstă de 19 ani şi care circula din direcţia Chişineu-Criş, înainte de intrarea în localitatea Andrei Şaguna se pare că a forţat depăşirea unor TIR-uri şi nemaiputând reveni pe banda sa de mers, a intrat în coliziune cu un Volkswagen, ce venea din sens opus. 

În urma impactului deosebit de violent două femei, care stăteau pe bancheta din spate în Logan, mai precis mama şi sora şoferiţei, au decedat. Cea dintâi (în vârstă de 42 de ani), a murit pe loc, în pofida eforturilor echipajului SMURD de a o resuscita, iar cea de a doua (o fată în vârstă de 18 ani), la Unitatea de Primire Urgenţe Arad.

Încă trei persoane au fost transportate de către Ambulanţe şi SMURD la Spitalul Judeţean şi, deşi cu fracturi şi leziuni, sunt în afara oricărui pericol.

Circulaţia pe şoseaua Arad - Oradea a fost oprită aproximativ o oră, pentru ca Poliţia rutieră să poată executa măsurătorile specifice, iar între timp o ceaţă deasă ca un giulgiu s-a lăsat pe DN 79 şi peste tragedia de lângă localitatea Andrei Şaguna.

Vasile Zărăndan

Galerie foto (49)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite