Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dosare penale pentru mai mulţi şoferi care au condus fără permis sau au consumat alcool

A fost un weekend plin pentru poliţiştii arădeni de la Rutieră. Aceştia au deschis dosare penale pe numele mai multor şoferi care fie au condus fără permis, fie au consumat băuturi alcoolice şi s-au urcat la volan.

Dosare penale pentru mai mulţi şoferi care au condus fără permis sau au consumat alcool
Comentează 0

Au condus fără permis

Cinci persoane care nu deţineau permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule au fost depistate de către poliţiştii arădeni în trafic în acest weekend: Polițiștii Biroului Rutier au depistat, ieri, pe strada Ileana Cosânzeana din municipiu, un arădean de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma verificărilor, s-a constat că autoturismul era neînmatriculat, având montate plăcuțe de înmatriculare false.  Tot ieri, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 27 de ani din Pecica, în timp ce conducea un autoturism, pe raza aceleiași localități, fără a deține permis de conducere, iar vineri, au depistat un bărbat de 38 de ani din Agrișu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din aceeași localitate, fără ca acesta să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. La data de 13 iulie a.c., polițiștii orașului Sântana au depistat un arădean de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 791C, pe raza aceleiași localități, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.Un timișorean de 43 de ani a fost depistat de polițiștii Secției 2 Rurală Arad, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.7, pe raza Nădlac-Pecica, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

 

În stare de ebrietate la volan

Nici şoferii care au condus sub efectul băuturilor alcoolice nu au scăpat de dosarul penal. Doi arădeni s-au urcat la volan în stare de ebrietate crezând că nu vor da de agenţii de la rutieră, dar norocul nu a fost de partea acestora: La data de 13 iulie a.c. polițiștii din Craiva au depistat un bărbat de 28 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din comună, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cel în cauză fiind cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii orașului Sântana au depistat, sâmbătă, un bărbat de 39 de ani, din Caporal Alexa, în timp ce conducea o autoutilitară, pe raza aceleiași localități, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, au declarat reprezentanţii IPJ Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite