Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Donald Trump, discursul VICTORIEI în alegerile din SUA - "Vom pune interesele SUA pe primul loc"

Donald Trump a susţinut un discurs în faţa suporterilor săi, la scurt timp după ce ultima numărătoare dădea ca certă victoria republicanului în faţa candidatei democrate, Hillary Clinton. 

Donald Trump, discursul VICTORIEI în alegerile din SUA -
Comentează 0

Discursul lui Donald Trump a fost precedat de către un scurt discurs al vicepremierului Mark Pence.

Donald Trump: Vă mulţumesc foarte mult. Tocmai am primit un telefon de la secretarul de stat Hillary Clinton, ne-a felicitat pe noi, e vorba de noi, pentru că e victoria noastră, iar eu am felicitat-o pe ea pentru campanie. 

Hillary a muncit foarte mult şi îi suntem foarte datori pentru tot ce a făcut pentru ţară, vă spun sincer asta. 

E momentul ca SUA să îşi vindece rănile, e momentul să fim un singur popor, să fim uniţi. Promit în faţa tuturor cetăţenilor că voi fi preşedintele tuturor americanilor. Pentru cei care nu m-au susţinut, vă întind o mână şi vă cer ajutorul, pentru a munci împreună pentru ţara noastră extraordinară. 

Campania a fost o mişcare, compusă din americani din toate religiile şi culorile. Dacă lucrăm împreună, vom reînnoi visul american. Mi-am petrecut întreaga viaţă în afaceri, încercând să descopăr potenţialul maxim al fiecărui om şi asta vreau să fac acum. Va fi un lucru minunat. Fiecare american va ave şansa de a-şi atinge potenţialul maxim şi oamenii din ţara noastră nu vor mai fi uitaţi. Vom reconstrui ţara, autostrăzile, şcolile, vom avea grijă de veteranii noştri, care ne-au fost foarte loiali şi pe care am ajuns să îi cunosc. 

Avem un plan economic extraordinar. 

Ne vom înţelege cu toate celelalte naţiuni. Mă aştept la relaţii extraordinare. Niciun vis nu e prea mare, nicio provocare nu e prea mare. SUA nu se va mai mulţumi decât cu ceea ce este mai bun. 

Vom pune interesele SUA pe primul loc, dar vom negocia în mod corect cu toată lumea, asta transmit comunităţii internaţionale. Vom căuta parteneriat, nu conflict. 

Vreau să le mulţumesc părinţilor mei care mă privesc acum de sus, erau oameni minunaţi în toate privinţele, şi surorilor şi fratelui meu..., Melaniei şi lui Don, Ivankăi, Eric, Tiffany şi Baron, vă iubesc şi vă mulţumesc, mai ales pentru că aţi rezistat atâtea ore, a fost o perioadă dură", a mai spus Donald Trump, în primul său discurs ca preşedinte al SUA. 

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite