Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doliu în lumea muzicii! Dolores O'Riordan, solista The Cranberries, a murit

Solista The Cranberries, Dolores O'Riordan, a murit la Londra, luni, la vârsta de 46 de ani, a spus un apropiat. Artista a murit într-un hotel din capitala Marii Britanii, fără a se cunoaște motivul decesului.

Doliu în lumea muzicii! Dolores O'Riordan, solista The Cranberries, a murit
Comentează 0

Potrivit Daily Mail, solista a murit la Londra, într-un hotel, poliția fiind chemată în dimineața zilei de luni. 

”Dolores O'Riordan a murit la Londra astăzi. Solista trupei irlandeze The Cranberries era în Londra pentru o scurtă sesiune de înregistrări. Alte detalii nu sunt disponibile momentan”, susține managerul ei.

Membrii familiei sunt devastați de veste și au cerut să fie lăsați în pace în acest moment dificil. 

Ultima fotografie postată de Dolores O'Riordan pe Tiwtter, pe 4 ianuarie, are în descriere următoarele cuvinte:

”La revedere Gio. Plecăm în Irlanda”.

Dolores O'Riordan s-a născut pe 6 septembrie 1971 și a fost un muzician irlandez. A fost solista grupului The Cranberries pentru 13 ani. În 2003, ea a luat o pauză din trupă și s-a întors în 2009. 

Primul ei album solo, ”Are You Listening?” (”Asculți?” - n. red.) a fost lansat în luna mai 2007 și a fost urmat de ”No Baggage” (”Fără bagaj”- n. red.) în 2009. Dolores O'Riordan era renumită pentru calitățile ei volcale de mezzo-soprano și pentru faptul că reușea să facă yodeling. 

Totodată, ea a fost membru al juriului emisiunii Vocea Irlandei în sezonul 2013-2014, iar primăvara anului 2014 O'Riordan s-a alăturat trupei DARK, cu care a început să înregistreze materiale.

În luna mai 2017 a aflat de la medici că este bipolară.

Sursa realitatea.net

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite